Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Desodt Bouwonderneming

Op 05-08-2020 is Desodt Bouwonderneming te Ieper (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 417596381. De (hoofd)activiteit van Desodt Bouwonderneming is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Desodt Bouwonderneming
Plaats:
Ieper
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
417596381
Rechtbank:
Veilingen
Beschrijving
Startdatum
Einddatum
Locatie
31-10 00:00
31-10 00:00
Ieper
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Schilderen van gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Steverlyncklaan 11
8900 Ieper
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-08-2020
417596381
Uitspraak faillissement op 5-8-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper. Opening van het faillissement van: NV DESODT BOUWONDERNEMING STEVERLYNCKLAAN 11, 8900 IEPER. Handelsactiviteit: algemene bouwwerken Handelsbenaming: DESODT BOUWONDERNEMING Uitbatingsadres: STEVERLYNCKLAAN 11, 8900 IEPER Ondernemingsnummer: 0417.596.381 Referentie: 20200036. Datum faillissement: 5 augustus 2020. Rechter Commissaris: FREDDY DEQUEKER. Curator: FRANK LESAGE, DADIZEELSESTRAAT 35, 8890 MOORSLEDE- frank@franklesage.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/08/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 september 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: LESAGE FRANK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland