Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Planbuilt Holding

Op 11-08-2020 is Planbuilt Holding te Kessel-Lo (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 677526885. De (hoofd)activiteit van Planbuilt Holding is ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Planbuilt Holding
Plaats:
Kessel-Lo
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
677526885
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Informatie en communicatie
Hoofdcode
Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten
Nevencode
Computerconsultancy-activiteiten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Wijnbergenstraat 36
3010 Kessel-Lo
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
11-08-2020
677526885
Uitspraak faillissement op 11-8-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: PLANBUILT HOLDING BVBA WIJNBERGENSTRAAT 36, 3010 KESSEL-LO. Handelsactiviteit: computerconsultancy Ondernemingsnummer: 0677.526.885 Referentie: 20200161. Datum faillissement: 11 augustus 2020. Rechter Commissaris: WIM CLAES. Curators: JACQUES ARNAUTS-SMEETS, SINT NIKLAASBERG 5, 3200 AARSCHOT- info@jaslaw.be;GUNTHER PEETERS, SINT NIKLAASBERG 5, 3200 AARSCHOT- info@jaslaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/08/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 september 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: ARNAUTS-SMEETS JACQUES.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland