Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Flf

Op 11-08-2020 is Flf te Knokke-Heist (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 711854294. De (hoofd)activiteit van Flf is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Flf
Plaats:
Knokke-Heist
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
711854294
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in dranken, algemeen assortiment
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Lichttorenplein 7
8300 Knokke-Heist
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
11-08-2020
711854294
Uitspraak faillissement op 11-8-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: FLF BV LICHTTORENPLEIN 7, 8300 KNOKKE-HEIST. Handelsactiviteit: EETGELEGENHEID MET BEDIENING Handelsbenaming: FEAU LE FER Ondernemingsnummer: 0711.854.294 Referentie: 20200121. Datum faillissement: 11 augustus 2020. Rechter Commissaris: STEPHAN VAN MERRIS. Curator: ULRICHE DE RESE, DUDZEELSE STEENWEG 495, 8380 BRUGGE- ulriche.de.rese@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/08/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 21 september 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE RESE ULRICHE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland