Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Margaryan Hasmik

Op 01-09-2020 is Margaryan Hasmik te Oud-Turnhout (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 628624831. De (hoofd)activiteit van Margaryan Hasmik is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Margaryan Hasmik
Plaats:
Oud-Turnhout
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
628624831
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met beperkte bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Polderstraat 75/6
2360 Oud-Turnhout
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
01-09-2020
628624831
Uitspraak faillissement op 1-9-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: MARGARYAN HASMIK, POLDERSTRAAT 75 BUS 6, 2360 OUD-TURNHOUT, geboren op 25/12/1981 in EREVAN - ARMENIë. Handelsactiviteit: SNACKBAR - BROODJESZAAK Handelsbenaming: PAIN MATIN EXPRESS Uitbatingsadres: VAN DER BEKENLAAN 74, 2360 OUD-TURNHOUT Ondernemingsnummer: 0628.624.831 Referentie: 20200174. Datum faillissement: 1 september 2020. Rechter Commissaris: JEF BOIY. Curator: TOM VANDECRUYS, ROZENDAAL 78, 2440 GEEL- vandecruys@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/09/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 13 oktober 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANDECRUYS TOM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland