Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Zondag Bvba Medische Elektronica

Op 15-09-2020 is Zondag Bvba Medische Elektronica te Weelde (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 442045628. De (hoofd)activiteit van Zondag Bvba Medische Elektronica is overige industrie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Zondag Bvba Medische Elektronica
Plaats:
Weelde
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
442045628
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Overige industrie
Nevencode
Vervaardiging van medische en tandheelkundige instrumenten en benodigdheden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Eykantpad 16
2381 Weelde
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-09-2020
442045628
Uitspraak faillissement op 15-9-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: ZONDAG MEDISCHE ELEKTRONICA BVBA EYKANTPAD 16, 2381 WEELDE. Handelsactiviteit: VERVAARDIGING VAN MEDISCHE EN TANDHEELKUNDIGE INSTRUMENTEN EN BENIDIGDHEDEN Ondernemingsnummer: 0442.045.628 Referentie: 20200191. Datum faillissement: 15 september 2020. Rechter Commissaris: HANS GEERTS. Curator: PATRICK DE FERM, RINGLAAN 138, 2170 MERKSEM (ANTWERPEN)- patrick@aakdeferm.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/09/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 27 oktober 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE FERM PATRICK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland