Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vanneste Jean-Claude

Op 02-10-2020 is Vanneste Jean-Claude te Staden (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 578880261. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vanneste Jean-Claude
Plaats:
Staden
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
578880261
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ieperstraat 146
8840 Staden
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
02-10-2020
578880261
Uitspraak faillissement op 2-10-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Ieper. Opening van het faillissement van: VANNESTE JEAN-CLAUDE, IEPERSTRAAT 146, 8840 STADEN, geboren op 01/05/1961 in ROESELARE. Handelsactiviteit: verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke Handelsbenaming: JEAN-CLAUDE VANNESTE Uitbatingsadres: IEPERSTRAAT 146, 8840 STADEN Ondernemingsnummer: 0578.880.261 Referentie: 20200048. Datum faillissement: 2 oktober 2020. Rechter Commissaris: DIRK VANGHELUWE. Curator: PETER DEWITTE, SPEIESTRAAT 85, 8940 WERVIK- dewitte@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 02/10/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 november 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEWITTE PETER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland