Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Alambique

Op 06-10-2020 is Alambique te Ixelles (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 480154849. De (hoofd)activiteit van Alambique is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Alambique
Plaats:
Ixelles
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
480154849
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Restaureren van bouwwerken
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Avenue Louise 367
1050 Ixelles
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
06-10-2020
480154849
Uitspraak faillissement op 6-10-2020.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: ALAMBIQUE BV LOUIZALAAN 367, 1050 BRUSSEL 5. Handelsactiviteit: RESTAURATIEWERKEN Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0480.154.849 Referentie: 20200467. Datum faillissement: 6 oktober 2020. Rechter Commissaris: JOHAN DE COSTER. Curator: SVEN DE MAESENEER, PEGASUSLAAN 5, 1831 DIEGEM- sven.de.maeseneer@lovius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/10/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 november 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE MAESENEER SVEN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland