Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Dokter Van Hauteghem

Op 08-10-2020 is Dokter Van Hauteghem te Oudenaarde (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 462288439. De (hoofd)activiteit van Dokter Van Hauteghem is menselijke gezondheidszorg.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dokter Van Hauteghem
Plaats:
Oudenaarde
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
462288439
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Menselijke gezondheidszorg
Nevencode
Praktijken van specialisten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ronseweg 2
9700 Oudenaarde
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
08-10-2020
462288439
Uitspraak faillissement op 8-10-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: DOKTER VAN HAUTEGHEM BV RONSEWEG 2, 9700 OUDENAARDE. Handelsactiviteit: Huisarts Ondernemingsnummer: 0462.288.439 Referentie: 20200076. Datum faillissement: 8 oktober 2020. Rechter Commissaris: VINCENT YSERBYT. Curators: Koen VANDER STUYFT, EINESTRAAT 22, 9700 OUDENAARDE- koen.vanderstuyft@4v.be. Co-Curator: LUTGARDE VANWYNSBERGHE, PARKSTRAAT 12, 9620 ZOTTEGEM- Voorlopige datum van staking van betaling: 08/10/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 17 november 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANDER STUYFT Koen.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland