Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Mind4Energy

Op 06-10-2020 is Mind4Energy te Gent (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 834941059. De (hoofd)activiteit van Mind4Energy is overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Mind4Energy
Plaats:
Gent
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
834941059
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten
Nevencode
Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Buchtenstraat 14
9051 Gent
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
06-10-2020
834941059
Uitspraak faillissement op 6-10-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: MIND4ENERGY NV BUCHTENSTRAAT 14, 9051 AFSNEE. Handelsactiviteit: Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs Ondernemingsnummer: 0834.941.059 Referentie: 20200315. Datum faillissement: 6 oktober 2020. Rechter Commissaris: LUCR'CE CALLEBAUT. Curators: GEERT DEFREYNE, KORTRIJKSESTEENWEG 361, 9000 GENT- gdf@defreyne-degryse.be;JORIS DE SMET, BRUUL 27, 9630 11 ZWALM- joris.desmet@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/10/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 13 november 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEFREYNE GEERT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland