Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Afg

Op 03-11-2020 is Afg te Saint-Gilles (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 643929649. De (hoofd)activiteit van Afg is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Afg
Plaats:
Saint-Gilles
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
643929649
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Blanchestraat 38
1060 Saint-Gilles
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-11-2020
643929649
Uitspraak faillissement op 3-11-2020.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: AB TRADE CENTER CVOA BLANCHESTRAAT 38, 1060 SINT-GILLIS. Handelsactiviteit: voedingsmiddelen Handelsbenaming: CVOA Ondernemingsnummer: 0643.929.649 Referentie: 20200520. Datum faillissement: 3 november 2020. Rechter Commissaris: BART PURNAL. Curator: SYLVIA LAGROU, JOZEF VAN ELEWIJCKSTRAAT 86 BUS 6, 1853 STROMBEEK-BEVER- kantoor@stradalegale.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/11/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 9 december 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: LAGROU SYLVIA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland