Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Kristiaan Calmeyn - Advocaten

Op 03-11-2020 is Kristiaan Calmeyn - Advocaten te Kortrijk (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 807652682. De (hoofd)activiteit van Kristiaan Calmeyn - Advocaten is rechtskundige en boekhoudkundige dienstverlening.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Kristiaan Calmeyn - Advocaten
Plaats:
Kortrijk
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
807652682
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Rechtskundige en boekhoudkundige dienstverlening
Nevencode
Activiteiten van advocaten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Waterhoennest 82A
8501 Kortrijk
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-11-2020
807652682
Uitspraak faillissement op 3-11-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: KRISTIAAN CALMEYN - ADVOCATEN BV WATERHOENNEST 82 A, 8501 KORTRIJK. Handelsactiviteit: Activiteiten van advocaten Ondernemingsnummer: 0807.652.682 Referentie: 20200227. Datum faillissement: 3 november 2020. Rechter Commissaris: DIRK COUSSEE. Curator: Johan LATTREZ, BEVERENSESTRAAT 3, 8850 ARDOOIE- johan.lattrez@skynet.be. Co-Curator: BRIGITTE VANDER MEULEN, TRAMSTRAAT 68, 8700 TIELT- b.vander.meulen@skynet.be Voorlopige datum van staking van betaling: 03/11/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 december 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: LATTREZ Johan.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland