Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Maegt Cedric Robert

Op 10-11-2020 is De Maegt Cedric Robert te Waregem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 830425512. De (hoofd)activiteit van De Maegt Cedric Robert is architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Maegt Cedric Robert
Plaats:
Waregem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
830425512
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen
Nevencode
Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bergstraat 51
8790 Waregem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
10-11-2020
830425512
Uitspraak faillissement op 10-11-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: DE MAEGT CEDRIC, MAENHOUTSTRAAT 12/6, 9830 SINT-MARTENS-LATEM, geboren op 21/07/1989 in GENT. Handelsactiviteit: ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters Ondernemingsnummer: 0830.425.512 Referentie: 20200346. Datum faillissement: 10 november 2020. Rechter Commissaris: MICHEL REYNIERS. Curator: SOFIE DE NIJS, GROOT-BRITTANNIELAAN 10, 9000 GENT - sofie@advocaatdenijs.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 10/11/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 december 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE NIJS SOFIE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland