Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Architect Eli Geyzels

Op 10-12-2020 is Architect Eli Geyzels te Aarschot (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 899737158. De (hoofd)activiteit van Architect Eli Geyzels is architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Architect Eli Geyzels
Plaats:
Aarschot
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
899737158
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen
Nevencode
Bouwarchitecten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Albertlaan 23
3200 Aarschot
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
10-12-2020
899737158
Uitspraak faillissement op 10-12-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: ARCHITECT ELI GEYZELS BVBA ALBERTLAAN 23, 3200 AARSCHOT. Handelsactiviteit: bouwarchitecten Ondernemingsnummer: 0899.737.158 Referentie: 20200245. Datum faillissement: 10 december 2020. Rechter Commissaris: JACQUES HEYNEN. Curators: KARL VANSTIPELEN, STATIONSSTRAAT 108 A, 3400 LANDEN- karl.vanstipelen@dewaelpartners.be;WINNY TIRMARCHE, STATIONSSTRAAT 108, 3400 LANDEN- winny.tirmarche@dewaelpartners.be;PAUL GIJSEMANS, LEUVENSESTEENWEG 276, 3200 AARSCHOT- pg@gdesignarchitecten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 10/12/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 januari 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANSTIPELEN KARL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland