Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Stael Patriek

Op 14-12-2020 is Stael Patriek te Ichtegem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 532287597. De (hoofd)activiteit van Stael Patriek is teelt van gewassen, veeteelt, jacht en diensten in verband met deze activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Stael Patriek
Plaats:
Ichtegem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
532287597
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Landbouw, bosbouw en visserij
Hoofdcode
Teelt van gewassen, veeteelt, jacht en diensten in verband met deze activiteiten
Nevencode
Gemengd bedrijf
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Leugenboomstraat 32
8480 Ichtegem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
14-12-2020
532287597
Uitspraak faillissement op 14-12-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: STAEL PATRIEK, LEUGENBOOMSTRAAT 32, 8480 ICHTEGEM, geboren op 02/10/1963 in TORHOUT. Handelsactiviteit: ACTIVITEITEN MET BETREKKING TOTO GEWASSEN NA DE OOGST Ondernemingsnummer: 0532.287.597 Referentie: 20200127. Datum faillissement: 14 december 2020. Rechter Commissaris: BART VANSEVENANT. Curators: BART BRONDERS, ARCHIMEDESSTRAAT 7, 8400 OOSTENDE- bronders@bronders.be;ROLAND PINTELON, ARCHIMEDESSTRAAT 7, 8400 OOSTENDE- pintelon@bronders.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 14/12/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 februari 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BRONDERS BART.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland