Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Galetan DiAna

Op 05-01-2021 is Galetan DiAna te Ganshoren (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 725808933. De (hoofd)activiteit van Galetan DiAna is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Galetan DiAna
Plaats:
Ganshoren
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
725808933
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Av. Charles-Quint 93REZ
1083 Ganshoren
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-01-2021
725808933
Uitspraak faillissement op 5-1-2021.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: GALETAN DIANA, GRIMBERGSESTEENWEG 164, 1853 STROMBEEK-BEVER, geboren op 11/03/1986 in ROEMENIE. Handelsactiviteit: gezondheidszorg Ondernemingsnummer: 0725.808.933 Referentie: 20210011. Datum faillissement: 5 januari 2021. Rechter Commissaris: GEERT ANCIAUX. Curator: TOON PROOST, VICTOR NONNEMANSTRAAT 15B, 1600 SINT-PIETERS-LEEUW- TP@novius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/01/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 februari 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PROOST TOON.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland