Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Ludchri

Op 15-02-2021 is Ludchri te Willebroek (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 875744209. De (hoofd)activiteit van Ludchri is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Ludchri
Plaats:
Willebroek
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
875744209
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Antwerpsesteenweg 45
2830 Willebroek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-02-2021
875744209
Uitspraak faillissement op 15-2-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: LUDCHRI BV ANTWERPSESTEENWEG 45, 2830 WILLEBROEK. Handelsactiviteit: brood en banketbakkerij Handelsbenaming: PATISSERIE DE BROUWER Uitbatingsadres: DENDERMONDSESTEENWEG 127, 9000 GENT Ondernemingsnummer: 0875.744.209 Referentie: 20210012. Datum faillissement: 15 februari 2021. Rechter Commissaris: EDDY BROUWERS. Curator: PETER HECHTERMANS, TISSELTSESTEENWEG 113, 2830 WILLEBROEK- peter@hechtrecht.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/02/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 april 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HECHTERMANS PETER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland