Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Paep Hilde

Op 15-02-2021 is De Paep Hilde te Stekene (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 858109807. De (hoofd)activiteit van De Paep Hilde is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Paep Hilde
Plaats:
Stekene
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
858109807
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Polenlaan 10
9190 Stekene
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-02-2021
858109807
Uitspraak faillissement op 15-2-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: DE PAEP HILDE, POLENLAAN(STE) 10, 9190 STEKENE, geboren op 27/02/1970 in ANTWERPEN. Handelsactiviteit: Eetgelegenheden met beperkte bediening Ondernemingsnummer: 0858.109.807 Referentie: 20210065. Datum faillissement: 15 februari 2021. Rechter Commissaris: EVELYNE MARTENS. Curators: JESSICA BONNEUX, GROTE BAAN 68, 9120 BEVEREN-WAAS- jb@reyns-advocaten.com;NILS VERSCHAEREN, GROTE BAAN 68, 9120 BEVEREN-WAAS- nv@reyns-advocaten.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/08/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 maart 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BONNEUX JESSICA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland