Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Heyneman Peter Jose

Op 16-02-2021 is Heyneman Peter Jose te Maldegem (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 789172994. De (hoofd)activiteit van Heyneman Peter Jose is bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Heyneman Peter Jose
Plaats:
Maldegem
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
789172994
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten
Nevencode
Algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kleine Lievevrouwdreef 19
9990 Maldegem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-02-2021
789172994
Uitspraak faillissement op 16-2-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: HEYNEMAN PETER, KLEITKALSEIDE 128 1-01, 9990 MALDEGEM, geboren op 08/12/1973 in BLANKENBERGE. Handelsactiviteit: algemene bouw Ondernemingsnummer: 0789.172.994 Referentie: 20210044. Datum faillissement: 16 februari 2021. Rechter Commissaris: MARC FRANCOIS. Curator: MIEKE VERPLANCKE, ZUIDSTATIONSTRAAT 34-36, 9000 GENT- mieke.verplancke@vaneeghem.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/02/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 maart 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERPLANCKE MIEKE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland