Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Europe-Asia Interlink

Op 23-02-2021 is Europe-Asia Interlink te Uccle (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 727570571. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Europe-Asia Interlink
Plaats:
Uccle
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
727570571
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Avenue Moliere 298
1180 Uccle
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-02-2021
727570571
Uitspraak faillissement op 23-2-2021.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: EUROPE-ASIA INTERLINK VZW MOLIERELAAN 298, 1180 UKKEL. Handelsactiviteit: in en uitvoer Handelsbenaming: VZW Ondernemingsnummer: 0727.570.571 Referentie: 20210070. Datum faillissement: 23 februari 2021. Rechter Commissaris: RENE BLOCKX. Curator: DIETER VANOUTRIVE, GULDEN-VLIESLAAN 22, 1050 BRUSSEL 5- dieter.vanoutrive@pierstone.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/02/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 31 maart 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANOUTRIVE DIETER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland