Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Maciejewski Robert

Op 09-03-2021 is Maciejewski Robert te Jette (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 629992630. De (hoofd)activiteit van Maciejewski Robert is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Maciejewski Robert
Plaats:
Jette
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
629992630
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Proefboren en boren
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Avenue De Levis Mirepoix - 1090
1090 Jette
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
09-03-2021
629992630
Uitspraak faillissement op 9-3-2021.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: MACIEJEWSKI ROBERT, DE LEVIS MIREPOIXLAAN 136/2, 1090 JETTE, geboren op 30/04/1976 in POLEN. Handelsactiviteit: bouwerkzaamheden Ondernemingsnummer: 0629.992.630 Referentie: 20210084. Datum faillissement: 9 maart 2021. Rechter Commissaris: JEAN BONTE. Curator: MICHIEL VERRAES, KEIZER KARELLAAN 586 BUS 9, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM- mverraes@racine.eu. Voorlopige datum van staking van betaling: 09/03/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 april 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERRAES MICHIEL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland