Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement B&M Sahbaz

Op 22-03-2021 is B&M Sahbaz te Liege (Luik) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 680816571. De (hoofd)activiteit van B&M Sahbaz is posterijen en koeriers.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
B&M Sahbaz
Plaats:
Liege
Provincie:
Luik
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
680816571
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Posterijen en koeriers
Nevencode
Overige posterijen en koeriers
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bld Emile De Laveleye 191
4020 Liege
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-03-2021
680816571
Uitspraak faillissement op 22-3-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: B&M SAHBAZ CV BLD EMILE-DE-LAVELEYE 191, 4020 LIEGE2. Handelsactiviteit: Haarverzorging Ondernemingsnummer: 0680.816.571 Referentie: 20210114. Datum faillissement: 22 maart 2021. Rechter Commissaris: EVELYNE MARTENS. Curators: PIETER WAUMAN, VIJFSTRATEN 57, 9100 SINT-NIKLAAS- pieter.wauman@truyensadvocaten.be;LISA HEUNINCK, VIJFSTRATEN 57-59 24, 9100 SINT-NIKLAAS- lisa.heuninck@truyensadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 22/09/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 april 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: WAUMAN PIETER.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland