Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Buangombo-Miruku Bambi Balumiza

Op 20-04-2021 is Buangombo-Miruku Bambi Balumiza te Grimbergen (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 658787277. De (hoofd)activiteit van Buangombo-Miruku Bambi Balumiza is productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en gekoelde lucht.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Buangombo-Miruku Bambi Balumiza
Plaats:
Grimbergen
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
658787277
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Productie en distributie van en handel in elektriciteit, aardgas, stoom en gekoelde lucht
Hoofdcode
Productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en gekoelde lucht
Nevencode
Handel in elektriciteit
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Wolvertemsesteenweg 97B0
1850 Grimbergen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-04-2021
658787277
Uitspraak faillissement op 20-4-2021.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: BUANGOMBO-MIRUKU BAMBI BA ANKE, WOLVERTEMSESTEENWEG 97/B07, 1850 GRIMBERGEN, geboren op 09/09/1985 in KINSHASA. Handelsactiviteit: handel in electriciteit Ondernemingsnummer: 0658.787.277 Referentie: 20210149. Datum faillissement: 20 april 2021. Rechter Commissaris: JOHAN CAMP. Curator: Nick PEETERS, VERSAILLESLAAN 6, 1020 BRUSSEL 2- NP@essenzia.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/04/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 mei 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PEETERS Nick.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland