Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Van Der Putten Bart

Op 26-04-2021 is Van Der Putten Bart te Laarne (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 747913946. De (hoofd)activiteit van Van Der Putten Bart is productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en gekoelde lucht.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Der Putten Bart
Plaats:
Laarne
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
747913946
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Productie en distributie van en handel in elektriciteit, aardgas, stoom en gekoelde lucht
Hoofdcode
Productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en gekoelde lucht
Nevencode
Handel in elektriciteit
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zauwerstraat 6A
9270 Laarne
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-04-2021
747913946
Uitspraak faillissement op 26-4-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: VAN DER PUTTEN BART, TURFPUTSTRAAT(B) 92/B, 9290 BERLARE, geboren op 12/07/1994 in ASSE. Handelsactiviteit: Draadgebonden telecommunicatie Ondernemingsnummer: 0747.913.946 Referentie: 20210141. Datum faillissement: 26 april 2021. Rechter Commissaris: HARRY CORNELIS. Curator: JOHAN BOGAERT, SCHOOLSTRAAT 15, 9200 DENDERMONDE- bogaert.j@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/01/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 juni 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BOGAERT JOHAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland