Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Textirent

Op 27-04-2021 is Textirent te Sint-Pieters-Woluwe (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 461452853. De (hoofd)activiteit van Textirent is activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Textirent
Plaats:
Sint-Pieters-Woluwe
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
461452853
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer
Nevencode
Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Charles Thielemanslaan 2
1150 Sint-Pieters-Woluwe
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-04-2021
461452853
Uitspraak faillissement op 27-4-2021.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: TEXTIRENT BV CHARLES THIELEMANSLAAN 2, 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE. Handelsactiviteit: bouwprojecten Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0461.452.853 Referentie: 20210154. Datum faillissement: 27 april 2021. Rechter Commissaris: RENE EECKHOUT. Curator: TOMAS BRUNEEL, ZELLIKSESTEENWEG 12, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM- tb@linc.legal. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/04/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 juni 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BRUNEEL TOMAS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland