Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Beki

Op 11-05-2021 is Beki te Jette (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 846279567. De (hoofd)activiteit van Beki is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Beki
Plaats:
Jette
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
846279567
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in uurwerken en sieraden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Chaussee De Wemmel 283
1090 Jette
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
11-05-2021
846279567
Uitspraak faillissement op 11-5-2021.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: BEKI BV WEMMELSE STEENWEG 283, 1090 JETTE. Handelsactiviteit: groothandel Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0846.279.567 Referentie: 20210183. Datum faillissement: 11 mei 2021. Rechter Commissaris: JOHAN DE COSTER. Curator: Jan DE RIECK, PEGASUSLAAN 5, 1831 DIEGEM- falingen@advocaten-leuven.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/05/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 16 juni 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE RIECK Jan.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland