Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Gryson Renov

Op 20-05-2021 is Gryson Renov te Niel (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 642642618. De (hoofd)activiteit van Gryson Renov is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Gryson Renov
Plaats:
Niel
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
642642618
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Proefboren en boren
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Emiel Dewittstraat 4
2845 Niel
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
20-05-2021
642642618
Uitspraak faillissement op 20-5-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: GRYSON RENOV BVBA EMIEL DEWITTSTRAAT 4, 2845 NIEL. Handelsactiviteit: Restaureren van bouwwerken Ondernemingsnummer: 0642.642.618 Referentie: 20210219. Datum faillissement: 20 mei 2021. Rechter Commissaris: ADELINE LIPCZYC. Curator: DOMINIQUE CLAES, MECHELSESTEENWEG 12 /6, 2000 ANTWERPEN 1- dominiqueclaes@legant.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/05/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 16 juli 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: CLAES DOMINIQUE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland