Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Allemeersch Phaedra

Op 27-05-2021 is Allemeersch Phaedra te Wingene (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 714885842. De (hoofd)activiteit van Allemeersch Phaedra is vervaardiging van voedingsmiddelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Allemeersch Phaedra
Plaats:
Wingene
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
714885842
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van voedingsmiddelen
Nevencode
Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bruggestraat 146A
8750 Wingene
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-05-2021
714885842
Uitspraak faillissement op 27-5-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: ALLEMEERSCH PHAEDRA, BRUGGESTRAAT 160/BUS 0201, 8750 WINGENE, geboren op 28/03/1998 in ROESELARE. Handelsactiviteit: BROOD, BANKET EN CONFISERIE Handelsbenaming: CHOC-O-FEE Uitbatingsadres: BRUGGESTRAAT 146/A, 8750 WINGENE Ondernemingsnummer: 0714.885.842 Referentie: 20210065. Datum faillissement: 27 mei 2021. Rechter Commissaris: PETER VAN RENTERGHEM. Curator: SOFIE DE NIJS, BRANDSTRAAT 117, 8755 RUISELEDE- sofie@advocaatdenijs.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/05/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 juli 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE NIJS SOFIE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland