Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Spring

Op 27-05-2021 is Spring te Wingene (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 699920425. De (hoofd)activiteit van Spring is vervaardiging van elektrische apparatuur.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Spring
Plaats:
Wingene
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
699920425
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van elektrische apparatuur
Nevencode
Vervaardiging van kabels van optische vezels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zeswegestraat 22
8750 Wingene
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-05-2021
699920425
Uitspraak faillissement op 27-5-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: SPRING BV ZESWEGESTRAAT 22, 8750 WINGENE. Handelsactiviteit: VERVAARDIGING VAN VERLICHTINGSAPPARATEN Ondernemingsnummer: 0699.920.425 Referentie: 20210064. Datum faillissement: 27 mei 2021. Rechter Commissaris: JAN DAUW. Curator: MARIE-ANNE DEDEURWAERDERE, TRAMWEG 6, 8755 RUISELEDE- info@advocaatdedeurwaerdere.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/05/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 juli 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEDEURWAERDERE MARIE-ANNE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland