Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Schepper Jolien

Op 08-06-2021 is De Schepper Jolien te Roosdaal (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 671472996. De (hoofd)activiteit van De Schepper Jolien is menselijke gezondheidszorg.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Schepper Jolien
Plaats:
Roosdaal
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
671472996
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Menselijke gezondheidszorg
Nevencode
Verpleegkundige activiteiten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Poelkstraat 39
1760 Roosdaal
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
08-06-2021
671472996
Uitspraak faillissement op 8-6-2021.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: DE SCHEPPER JOLIEN, POELKSTRAAT 39, 1760 ROOSDAAL, geboren op 08/04/1994 in AALST. Handelsactiviteit: verpleegkundige activiteiten Ondernemingsnummer: 0671.472.996 Referentie: 20210212. Datum faillissement: 8 juni 2021. Rechter Commissaris: FRANK VAN GOOL. Curator: ANOUK DE VLEESHOUWER, PEGASUSLAAN 5, 1831 DIEGEM- anouk@dofficelaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 08/06/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 juli 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE VLEESHOUWER ANOUK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland