Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vandoorne Paul

Op 28-06-2021 is Vandoorne Paul te Wetteren (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 897257423. De (hoofd)activiteit van Vandoorne Paul is terbeschikkingstelling van personeel.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vandoorne Paul
Plaats:
Wetteren
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
897257423
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Terbeschikkingstelling van personeel
Nevencode
Arbeidsbemiddeling
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Schrijakkerstraat 83
9230 Wetteren
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
28-06-2021
897257423
Uitspraak faillissement op 28-6-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: VANDOORNE PAUL, SCHRIJAKKERSTRAAT 8/3, 9230 WETTEREN, geboren op 16/11/1971 in IZEGEM. Handelsactiviteit: DIVERSE ADMINISTRATIEVE ACTIVITEITEN T.B.H.KANTOREN Ondernemingsnummer: 0897.257.423 Referentie: 20210212. Datum faillissement: 28 juni 2021. Rechter Commissaris: HARRY CORNELIS. Curator: JOHAN BOGAERT, SCHOOLSTRAAT 15, 9200 DENDERMONDE- bogaert.j@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 28/12/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 augustus 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BOGAERT JOHAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland