Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Superbus - Administratie- & Kantoorbeheer

Op 29-06-2021 is Superbus - Administratie- & Kantoorbeheer te Sint-Amandsberg (Gent) (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 877739736. De (hoofd)activiteit van Superbus - Administratie- & Kantoorbeheer is activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Superbus - Administratie- & Kantoorbeheer
Plaats:
Sint-Amandsberg (Gent)
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
877739736
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer
Nevencode
Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Asterdreef 44
9040 Sint-Amandsberg (Gent)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-06-2021
877739736
Uitspraak faillissement op 29-6-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: SUPERBUS-ADMINISTRATIE- & KANTOORBEHEER BV ASTERDREEF 44, 9040 SINT-AMANDSBERG. Handelsactiviteit: handel in eigen onroerend goed Ondernemingsnummer: 0877.739.736 Referentie: 20210183. Datum faillissement: 29 juni 2021. Rechter Commissaris: PHILIPPE VAN LAERE. Curator: MIEKE VAN CUYCK, SINT-CHRISTIANASTRAAT 48, 9890 04 DIKKELVENNE- mieke@vancuyck.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/06/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 september 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN CUYCK MIEKE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland