Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Import & Export A2Z

Op 29-06-2021 is Import & Export A2Z te Moerbeke-Waas (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 704768247. De (hoofd)activiteit van Import & Export A2Z is inzameling, verwerking en verwijdering van afval; terugwinning.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Import & Export A2Z
Plaats:
Moerbeke-Waas
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
704768247
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Winning en distributie van water; afval- en afvalwaterbeheer en sanering
Hoofdcode
Inzameling, verwerking en verwijdering van afval; terugwinning
Nevencode
Sorteren van ongevaarlijk afval
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Molenstraat 10
9180 Moerbeke-Waas
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-06-2021
704768247
Uitspraak faillissement op 29-6-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: IMPORT & EXPORT A2Z BV MOLENSTRAAT 10, 9180 MOERBEKE. Handelsactiviteit: / Ondernemingsnummer: 0704.768.247 Referentie: 20210186. Datum faillissement: 29 juni 2021. Rechter Commissaris: STEFAAN VANDENBERGHE. Curator: RONNY JOSEPH, MARTELAARSLAAN 210, 9000 GENT- ronny.joseph@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/06/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 september 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: JOSEPH RONNY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland