Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Modern Entertainment Group

Op 06-07-2021 is Modern Entertainment Group te Avelgem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 721549841. De (hoofd)activiteit van Modern Entertainment Group is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Modern Entertainment Group
Plaats:
Avelgem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
721549841
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in damesbovenkleding in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Brugstraat 4
8581 Avelgem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
06-07-2021
721549841
Uitspraak faillissement op 6-7-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: MODERN ENTERTAINMENT GROUP BV BRUGSTRAAT 4, 8581 AVELGEM. Handelsactiviteit: Verhuur en lease van sport- en recreatieartikelen; Uitbatingsadres: BRUGSTRAAT 4, 8581 AVELGEM Ondernemingsnummer: 0721.549.841 Referentie: 20210110. Datum faillissement: 6 juli 2021. Rechter Commissaris: MARK VERVAEKE. Curator: Wim ARSLIJDER, KETSERSSTRAAT 8 BUS 2, 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE- wa@advosolutions.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/07/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 augustus 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: ARSLIJDER Wim.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland