Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Puur]

Op 01-07-2021 is Puur] te Sint-Truiden (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 630893047. De (hoofd)activiteit van Puur] is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Puur]
Plaats:
Sint-Truiden
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
630893047
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Heilig-Hartplein 4
3800 Sint-Truiden
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
01-07-2021
630893047
Uitspraak faillissement op 1-7-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: PUUR! BV HEILIG-HARTPLEIN 4, 3800 SINT-TRUIDEN. Ondernemingsnummer: 0630.893.047 Referentie: 20210135. Datum faillissement: 1 juli 2021. Rechter Commissaris: CHRISTIAAN DE MEESTER. Curators: RONNY MAES, PRINS BISSCHOPSINGEL 11, 3500 HASSELT- r.maes@exacto-advocaten.be;KRISTOF KROL, PRINS BISSCHOPSSINGEL 11, 3500 HASSELT- K.Krol@exacto-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/07/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 augustus 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MAES RONNY.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland