Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Lens - Van Campfort

Op 15-07-2021 is Lens - Van Campfort te Schoten (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 506674649. De (hoofd)activiteit van Lens - Van Campfort is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Lens - Van Campfort
Plaats:
Schoten
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
506674649
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Dennenweg 51
2900 Schoten
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-07-2021
506674649
Uitspraak faillissement op 15-7-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: LENS - VAN CAMPFORT COMM.V DENNENWEG 51, 2900 SCHOTEN. Handelsactiviteit: detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels m.u.v vlees van wild en gevogelte Ondernemingsnummer: 0506.674.649 Referentie: 20210327. Datum faillissement: 15 juli 2021. Rechter Commissaris: MICHEL PEELMAN. Curator: JOOST PEETERS, HAANTJESLEI 69A, 2018 ANTWERPEN 1- joost.peeters@studio-legale.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/07/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 september 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PEETERS JOOST.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland