Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Jl Corporation

Op 01-09-2021 is Jl Corporation te Nieuwpoort (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 721520543. De (hoofd)activiteit van Jl Corporation is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Jl Corporation
Plaats:
Nieuwpoort
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
721520543
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in spellen en speelgoed in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Albert I Laan 253/402
8620 Nieuwpoort
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
01-09-2021
721520543
Uitspraak faillissement op 1-9-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: JL CORPORATION BV ALBERT I LAAN 253/402, 8620 NIEUWPOORT. Handelsactiviteit: detailhandel in souvenirs en religieuze artikelen in gespecialiseerde winkels Handelsbenaming: HUNNY'S GIFT SHOP Uitbatingsadres: GELDMUNTSTRAAT 30, 8000 BRUGGE Ondernemingsnummer: 0721.520.543 Referentie: 20210027. Datum faillissement: 1 september 2021. Rechter Commissaris: GUY SERU. Curator: JOACHIM VANSPEYBROUCK, KALLEBEEKWEG 1, 8691 05 BEVEREN AAN DE YZER- advocaat.vanspeybrouck@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/09/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 oktober 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANSPEYBROUCK JOACHIM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland