Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Verpoot Steven

Op 07-09-2021 is Verpoot Steven te Wevelgem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 560762047. De (hoofd)activiteit van Verpoot Steven is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Verpoot Steven
Plaats:
Wevelgem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
560762047
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ieperstraat 139
8560 Wevelgem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
07-09-2021
560762047
Uitspraak faillissement op 7-9-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: VERPOOT STEVEN, MOORSEELSESTEENWEG 171/C00, 8800 ROESELARE, geboren op 21/06/1984 in ROESELARE. Handelsactiviteit: HANDEL IN ELEKTRICITEIT, HANDELSBEMIDDELING IN GOEDEREN Handelsbenaming: ENERGY 4 YOU Uitbatingsadres: IEPERSTRAAT 139, 8560 WEVELGEM Ondernemingsnummer: 0560.762.047 Referentie: 20210108. Datum faillissement: 7 september 2021. Rechter Commissaris: JAN DAUW. Curator: MARIE-ANNE DEDEURWAERDERE, TRAMWEG 6, 8755 RUISELEDE- info@advocaatdedeurwaerdere.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 07/09/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 oktober 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEDEURWAERDERE MARIE-ANNE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland