Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Greef Wilfried J M

Op 16-09-2021 is De Greef Wilfried J M te Zonhoven (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 696577091. De (hoofd)activiteit van De Greef Wilfried J M is vervaardiging van textiel.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Greef Wilfried J M
Plaats:
Zonhoven
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
696577091
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van textiel
Nevencode
Textielveredeling
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Molenweg 127
3520 Zonhoven
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-09-2021
696577091
Uitspraak faillissement op 16-9-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: DE GREEF WILFRIED, MOLENWEG 127, 3520 ZONHOVEN, geboren op 29/09/1969 in VILVOORDE. Handelsactiviteit: afhaalfrituur Ondernemingsnummer: 0696.577.091 Referentie: 20210190. Datum faillissement: 16 september 2021. Rechter Commissaris: LUC BOESMANS. Curator: VICTOR ENGELEN, HEREBAAN-OOST 3/1, 3530 02 HOUTHALEN-HELCHTEREN- vic.engelen@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/09/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 oktober 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: ENGELEN VICTOR.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland