Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Kbs & Co

Op 06-10-2021 is Kbs & Co te Nieuwpoort (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 696608468. De (hoofd)activiteit van Kbs & Co is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Kbs & Co
Plaats:
Nieuwpoort
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
696608468
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Albert I Laan 228/0302
8620 Nieuwpoort
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
06-10-2021
696608468
Uitspraak faillissement op 6-10-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: KBS & CO BV ALBERT I LAAN 228/302, 8620 NIEUWPOORT. Handelsactiviteit: Eetgelegenheden met beperkte bediening Handelsbenaming: KBSENCO Uitbatingsadres: ALBERT I-LAAN 228/302, 8620 NIEUWPOORT Handelsactiviteit: Eetgelegenheden met beperkte bediening Handelsbenaming: LE BI'STRONOME Uitbatingsadres: STRANDLAAN 238, 8670 KOKSIJDE Ondernemingsnummer: 0696.608.468 Referentie: 20210032. Datum faillissement: 6 oktober 2021. Rechter Commissaris: PHILIP VANDAELE. Curator: KAREL VERSTEELE, OUDE BEESTENMARKT 18, 8630 VEURNE- advocaat.versteele@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/10/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 november 2021. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERSTEELE KAREL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland