Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Safarcom

Op 23-12-2021 is Safarcom te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 692851105. De (hoofd)activiteit van Safarcom is reisbureaus, reisorganisatoren, reserveringsbureaus en aanverwante activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Safarcom
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
692851105
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Reisbureaus, reisorganisatoren, reserveringsbureaus en aanverwante activiteiten
Nevencode
Toeristische informatiediensten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Pelikaanstraat 3BOX 2020
2018 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-12-2021
692851105
Uitspraak faillissement op 23-12-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: SAFARCOM BV PELIKAANSTRAAT 3 BOX 2020, 2018 ANTWERPEN 1. Handelsactiviteit: dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie Ondernemingsnummer: 0692.851.105 Referentie: 20210801. Datum faillissement: 23 december 2021. Rechter Commissaris: LUC BREUGELMANS. Curator: KRISTIAAN PATROONS, MECHELSESTEENWEG 12 BUS 8, 2000 ANTWERPEN 1- kris.patroons@palacodes.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/12/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 februari 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PATROONS KRISTIAAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland