Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Waxin Jacques Philippe

Op 23-12-2021 is Waxin Jacques Philippe te Koksijde (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 830850134. De (hoofd)activiteit van Waxin Jacques Philippe is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Waxin Jacques Philippe
Plaats:
Koksijde
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
830850134
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in huismeubilair
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Strandlaan 298
8670 Koksijde
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-12-2021
830850134
Uitspraak faillissement op 23-12-2021.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: WAXIN JACQUES, KLIMOPLAAN 2, 8670 KOKSIJDE, geboren op 29/05/1956 in LANGROLAY-SUR-RANCE. Handelsactiviteit: Detailhandel in antiquiteiten Handelsbenaming: WAXIN JACQUES Uitbatingsadres: STRANDLAAN 298, 8670 KOKSIJDE Handelsactiviteit: Detailhandel in antiquiteiten Handelsbenaming: WAXIN JACQUES Uitbatingsadres: ZEELAAN 151, 8660 DE PANNE Ondernemingsnummer: 0830.850.134 Referentie: 20210053. Datum faillissement: 23 december 2021. Rechter Commissaris: VINCENT DECONINCK. Curator: LUTGART GODDERIS, ALBERT I LAAN 8, 8630 VEURNE- lut.godderis@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/12/2021 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 februari 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GODDERIS LUTGART.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland