Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Hollebeekhoeve

Op 15-03-2022 is Hollebeekhoeve te Kruibeke (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 432600204. De (hoofd)activiteit van Hollebeekhoeve is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Hollebeekhoeve
Plaats:
Kruibeke
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
432600204
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Markt- en straathandel in andere artikelen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Hondenstraat 24
9150 Kruibeke
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-03-2022
432600204
Uitspraak faillissement op 15-3-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: HOLLEBEEKHOEVE NV HONDENSTRAAT 24, 9150 KRUIBEKE. Handelsactiviteit: Groothandel in zuivelproducten en eieren Ondernemingsnummer: 0432.600.204 Referentie: 20220121. Datum faillissement: 15 maart 2022. Rechter Commissaris: GUIDO HENKENS. Curators: MARGA PIETERS, AFFLIGEMDREEF 144, 9300 AALST- marga.pieters@telenet.be;VINCENT VERLAECKT, HOUTEN SCHOEN 54, 9100 SINT-NIKLAAS- verlaeckt@mtfadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/03/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 april 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PIETERS MARGA.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland