Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Stankovski Donka

Op 09-05-2022 is Stankovski Donka te Mechelen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 632395953. De (hoofd)activiteit van Stankovski Donka is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Stankovski Donka
Plaats:
Mechelen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
632395953
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met beperkte bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Adegemstraat 36
2800 Mechelen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
09-05-2022
632395953
Uitspraak faillissement op 9-5-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: STANKOVSKI DONKA, HOPSTRAAT 5, 2811 LEEST, geboren op 30/05/1966 in JOEGOSLAVIë - BIJELJINA. Handelsactiviteit: eetgelegenheid met beperkte bediening Handelsbenaming: ELDORADOS Uitbatingsadres: ADEGEMSTRAAT 36, 2800 MECHELEN Ondernemingsnummer: 0632.395.953 Referentie: 20220077. Datum faillissement: 9 mei 2022. Rechter Commissaris: FREDERIK MORTELMANS. Curator: ANOUK DE VLEESHOUWER, DRABSTRAAT 18, 2800 MECHELEN- anouk@dofficelaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 09/05/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 juli 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE VLEESHOUWER ANOUK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland