Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Ceuninck Christel

Op 09-05-2022 is De Ceuninck Christel door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 726756266. De (hoofd)activiteit van De Ceuninck Christel is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Ceuninck Christel
Plaats:
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
726756266
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in tweedehandskleding in winkels
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
09-05-2022
726756266
Uitspraak faillissement op 9-5-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: DE CEUNINCK CHRISTEL, RUMBEEKSESTEENWEG 430-1, 8800 ROESELARE, geboren op 06/09/1966 in IEPER. Handelsactiviteit: detailhandel in tweedehandskleding in winkels Handelsbenaming: SECONDA MANO Uitbatingsadres: RUMBEEKSESTEENWEG 403-1, 8800 ROESELARE Ondernemingsnummer: 0726.756.266 Referentie: 20220126. Datum faillissement: 9 mei 2022. Rechter Commissaris: MARK VERVAEKE. Curator: Carmen MATTHIJS, OUDE IEPERSTRAAT 4, 8560 WEVELGEM- carmen.matthijs@admlaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 09/05/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 juni 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MATTHIJS Carmen.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland