Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Regus Ema-Patricia

Op 17-05-2022 is Regus Ema-Patricia te Wavre (Waals-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 757471416. De (hoofd)activiteit van Regus Ema-Patricia is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Regus Ema-Patricia
Plaats:
Wavre
Provincie:
Waals-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
757471416
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met volledige bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue De Namur 161
1300 Wavre
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
17-05-2022
757471416
Uitspraak faillissement op 17-5-2022.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: REGUS EMA-PATRICIA, ROMEINSE STEENWEG 904/1J, 1780 WEMMEL, geboren op 29/07/1996 in BRUSSEL. Handelsactiviteit: eetgelegenheden Ondernemingsnummer: 0757.471.416 Referentie: 20220271. Datum faillissement: 17 mei 2022. Rechter Commissaris: MARC GEERAERTS. Curator: STEFFI VANHULLE, PRIESTER DE L'EPEESTRAAT 4, 1200 BRUSSEL 20- svh@reyns-advocaten.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 17/05/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 juni 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANHULLE STEFFI.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland