Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement U.F.O.

Op 23-05-2022 is U.F.O. te Oostende (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 886028286. De (hoofd)activiteit van U.F.O. is administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
U.F.O.
Plaats:
Oostende
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
886028286
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten
Nevencode
Organisatie van congressen en beurzen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zeedijk 153/305
8400 Oostende
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-05-2022
886028286
Uitspraak faillissement op 23-5-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: U.F.O. BV ZEEDIJK 153/305, 8400 OOSTENDE. Handelsactiviteit: beheer en exploitatie v multifunctionele centra en evenementenhallen ea Uitbatingsadres: ALBERT I-PROMENADE 75, 8400 OOSTENDE Ondernemingsnummer: 0886.028.286 Referentie: 20220061. Datum faillissement: 23 mei 2022. Rechter Commissaris: HEIDI DIET. Curator: JEAN LAMMENS, Kemmelbergstraat 11, 8400 OOSTENDE- jean.lammens@advocaten-batsleer-lammens.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/05/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 juli 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: LAMMENS JEAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland