Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement United Traders & Consultants

Op 03-06-2022 is United Traders & Consultants te Balen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 864977110. De (hoofd)activiteit van United Traders & Consultants is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
United Traders & Consultants
Plaats:
Balen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
864977110
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Postelweg 18
2490 Balen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-06-2022
864977110
Uitspraak faillissement op 3-6-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: UNITED TRADERS & CONSULTANTS BV POSTELWEG 18, 2490 BALEN. Handelsactiviteit: ADVIESBUREAU OP HET GEBIED VAN BEDRIJFSBEHEER/BEDRIJFSVOERING Ondernemingsnummer: 0864.977.110 Referentie: 20220155. Datum faillissement: 3 juni 2022. Rechter Commissaris: FREDERIK DE PRETER. Curator: CHRISTOPHE GEUKENS, LINDESTRAAT 2, 2490 BALEN- info@advocaten-kantoor.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/06/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 juli 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GEUKENS CHRISTOPHE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland