Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Arend Transport

Op 13-06-2022 is Arend Transport te Aalst (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 721602301. De (hoofd)activiteit van Arend Transport is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Arend Transport
Plaats:
Aalst
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
721602301
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Wijngaardveld 3
9300 Aalst
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-06-2022
721602301
Uitspraak faillissement op 13-6-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: AREND TRANSPORT BV WIJNGAARDVELD 3, 9300 AALST. Handelsactiviteit: Groothandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton) Ondernemingsnummer: 0721.602.301 Referentie: 20220267. Datum faillissement: 13 juni 2022. Rechter Commissaris: DIRK NEVENS. Curator: ALBERT COPPENS, PARKLAAN 101, 9300 AALST- albert.coppens@advocoppens.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/06/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 22 juli 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: COPPENS ALBERT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland