Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Bc Limo Service

Op 04-08-2022 is Bc Limo Service te Knokke-Heist (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 689999404. De (hoofd)activiteit van Bc Limo Service is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Bc Limo Service
Plaats:
Knokke-Heist
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
689999404
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Exploitatie van taxi's
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zeedijk-Heist 99/21
8301 Knokke-Heist
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-08-2022
689999404
Uitspraak faillissement op 4-8-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: BC LIMO SERVICE VOF ZEEDIJK-HEIST 99 BUS 021, 8301 KNOKKE-HEIST. Handelsactiviteit: OVERIG PERSONENVERVOER TE LAND Ondernemingsnummer: 0689.999.404 Referentie: 20220149. Datum faillissement: 4 augustus 2022. Rechter Commissaris: HENDRIK THEYS. Curator: BRAM WALSCHAP, ZANDTIENDE 23, 8310 02 BRUGGE (ASSEBROEK)- bram@advocaatwalschap.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/08/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 september 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: WALSCHAP BRAM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland