Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Maes Constructies Commv

Op 05-08-2022 is Maes Constructies Commv te Kortemark (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 764694847. De (hoofd)activiteit van Maes Constructies Commv is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Maes Constructies Commv
Plaats:
Kortemark
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
764694847
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Staatsbaan 2E
8610 Kortemark
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-08-2022
764694847
Uitspraak faillissement op 5-8-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement van: MAES CONSTRUCTIES COMMV STAATSBAAN 2, 8610 KORTEMARK. Handelsactiviteit: vervaardiging metalen constructiewerken Ondernemingsnummer: 0764.694.847 Referentie: 20220086. Datum faillissement: 5 augustus 2022. Rechter Commissaris: WALTER HOSTEN. Curator: HUGO DEKEYZER, Torhoutsesteenweg 266, 8210 ZEDELGEM- hugo@dekeyzeradvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 05/08/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 5 oktober 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEKEYZER HUGO.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland